VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 08-05-2021 23:33   Güncelleme : 16-05-2021 17:43

Solhanspor'da üçlü imza

Solhanspor'da üçlü imza

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhan Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, yaptığı açıklamada, biri yabancı ve ikisi yerli olmak üzere üç sporcu ile daha anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını titizlikle ve sabırla yürüttüklerini belirten ve transfer görüşmelerinin de devam ettiğini aktaran Sözen, şunları kaydetti:

- Pasör çaprazı Radzivon Miskevich

"Voleybol kariyerine Belarus’un Stroitel Minsk voleybol takımında başlayan pasör çaprazı Radzivon Miskevich, İtalya’nın Globo BP Frusinate Sora ve Rusya’nın Ural Ufa voleybol takımında mücadele etti. Belarus Milli takım oyuncusu olup 50 civarında müsabakada ülkesinin milli takımında forma terletti. 2020-2021 sezonuna Rusya’nın
Gazprom-Ugra Surgut’ta başlayan ama sezonun sonlarına doğru yollarını ayıran Miskevich, 2020-21 Sezonunda Solhanspor’umuzda görev alarak son haftalarda takımımıza ciddi katkıları oldu. Kendisinden memnun olduğumuz pasör çaprazımız ile yeni sezon için de anlaşarak yolumuza devam ediyoruz.

- Orta oyuncu Koray Şahin

Yine iç transfer olarak Voleybola SGK’da başlayan ve bir yıl sonra Ziraat Bankası’na transfer olup burada 6 sezon mücadele eden başarılı orta oyuncu Koray Şahin ile yeni sezon için anlaşmaya gittik. 2020-21 sezonu başında Sorgun Belediyespor ile anlaşıp burada mücadele ederken takımı ile yollarını ayırdıktan sonra Solhan Spor’umuz ile anlaşan ve sezon boyunca Solhan Spor’umuz için mücadele eden orta oyuncumuz Koray Şahin ile 2021-22 sezonunda da anlaşarak yolumuza devam
ediyoruz.

- Libero Fatih Yörümez

 Bir de 2000 doğumlu olup Halkbank’ta Gençler Türkiye İkinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü, Yıldızlarda ise Türkiye Şampiyonluğu bulunan, Beykent Üniversitesi ile Koçfest üçüncülüğü ve Avrupa şampiyonluğu başarıları olup 2017’de Milli Takım U19 Balkan üçüncülüğü bulunan libero Fatih Yörümez ile anlaştık. Sporcumuz; SGK Spor Kulübü, Çankaya Belediyesi, Halkbank, TFL Altekma ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nde oynadı. TFL Altekma ile 1. Lig play-off heyecanı yaşayıp 2020-21 sezonunda TÜRŞAD takımında görev alırken yeni sezon için de Solhanspor’umuzda mücadele edecek. Kulübümüz ve Sporcularımız için hayırlı olmasını diliyorum."

AdminAdmin