VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 16-06-2021 14:14   Güncelleme : 16-06-2021 14:14

Voleybol AXA Efeler Ligi! Pasör Tarık Öztekin Solhanspor'da

Transferlerini büyük ölçüde tamamlayan Bingöl ekibi, genç pasör Tarık Öztekin ile anlaştığını duyurdu

Voleybol AXA Efeler Ligi! Pasör Tarık Öztekin Solhanspor'da

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhan Spor Kulübü, transfer çalışmalarını sürdürdü.

Kulüp Başkanı Ziya Sözen, yaptığı açıklada, takımda düşünülen iki pasörden biriyle anlaştıklarını diğer bir pasörle ile görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Yeni sezonda genç ve deneyimli oyunculardan harmanlanmış bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini aktaran Başkan Sözen, şunları kaydetti:

"Yeni sezon kadromuzu büyük ölçüde tamamladık. Takımın merkezi olarak bilinen pasör mevkisi için büyük bir taramanın ardından Tarık kardeşimiz ile anlaştık. Genç olduğu kadar oynadığı takımlarda büyük deneyimler edinen, U-19 Balkan Şampiyonası 3'üncülüğü ve U-20 Avrupa Şampiyonası'nda forma şansı bulan Tarık Öztekin, bizimle aynı sezon Efeler Ligine çıkan Altekma’nın Efeler Ligine çıkmasına katkı sağladı. Geçtiğimiz sezon Konya Büyük Şehir Belediyesi ve Türşad takımları olmak üzere aynı sezonda iki farklı takım formasıyla deneyimler edinen genç oyuncumuza hoş geldin diyor, Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyorum."

AdminAdmin