TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 09-05-2021 00:03   Güncelleme : 09-05-2021 00:03

Umut Kervanı'ndan 150 aileye gıda desteği

Ramazan ayında yardım çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, şimdiye kadar Bingöl’ün Genç ilçesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Umut Kervanı'ndan 150 aileye gıda desteği

Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), Ramazan ayının gelişiyle başlattığı fakir, muhtaç ve yetim ailelere yardım kervanını sürdürüyor.

Bingöl Umut Kervanı, binlerce aileye ulaştırmak üzere ‘Ramazan Umut Olsun’ adıyla, Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya devam ediyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı vesilesiyle insani yardım faaliyetlerini sürdüren Bingöl Umut Kervanı, Genç ilçesinde yetim ve muhtaç 150 aileye daha gıda yardımında bulundu.

Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği’nden yapılan yazılı açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Bingöl Umut Kervanı Genç İlçe Temsilciliği olarak Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Genç İlçemizde daha önce tespit ettiğimiz 150 ailemize gıda kolisi dağıtımını gerçekleştirdik. Bizler sadece Ramazan ayında değil, diğer zamanlarda da düzenli olarak mağdur, muhtaç ve yetim ailelerimize yardım yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız bizler aracılığı ile yardımlarını gerçekleştirebilirler. Kumanya bedelimiz 140 TL’dir. Gelin hep beraber fakir ve muhtaç olan bu kardeşlerimize umut olalım. Çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun."

AdminAdmin