VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 02-06-2021 12:44   Güncelleme : 02-06-2021 13:03

Voleybolda transfer! Murat Karakaya ile Halil İbrahim Kurt Solhanspor'da

Bingöl'ün Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigor Efeler ligi temsilci Solhanspor, smaçör Murat Karakaya ile ortaoyuncu Halil İbrahim Kurt’u transfer etti

Voleybolda transfer! Murat Karakaya ile Halil İbrahim Kurt Solhanspor'da

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhanspor, transfer çalışmalarında sona yaklaştı.

Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, yaptığı açıklamada, yeni sezon için önemli transferler yaptıklarını belirtti.

Halk Bank ve Fenerbahçe’den birer sporcu ile anlaştıklarını duyuran Sözen, "2020-21 sezonunda katıldığımız AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ikinci sezon hazırlıklarımız kapsamında önemli transferler gerçekleştirdik. Gerek yerli ve gerekse yabancı önemli sporcular ile anlaşarak iyi bir kadro oluşturma gayretimizde sona vardık diyebiliriz. Voleybola SSK’da başlayıp bir çok önemli kulüpte forma şansı bulan ve 2019-20 sezonunda Solhan Spor’umuzda kaptanlık da yaparak Efeler Ligi’ne çıkmamıza önemli katkı sağlayan sporcumuz Murat Karakaya ile yeni sezon için anlaşmaya vardık. Bir de Fenerbahçe altyapısında yetişen ve iki sezon başka kulüplerde kiralık oynayıp tekrar Fenerbahçede forma terleten ortaoyuncu Halil İbrahim Kurt ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşarak 11 sporcuyu kadromuza dahil etmiş olduk." ifadelerini kullandı.

Sözen, yeni transfer edilen iki sporcunun da bir çok kez milli formayı gidiğini ve önemli başarılara imza attıklarını ifade etti.

Yeni transferlerin kulübe ve sporculara hayırlı olması dileğinde bulunan Sözen, "Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşmaya vardığımız sporcularımızı basın aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz." diye belirtti.

AdminAdmin