VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 18-06-2021 15:35   Güncelleme : 18-06-2021 15:53

Brezilyalı pasör Solhanspor'da

AXA Sigorta Efeler ligi ekibi Solhanspor, Brezilyalı pasör Andrê Queiroz ile anlaştığını duyurdu.

Brezilyalı pasör Solhanspor'da

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhan Spor Kulübü, Brezilyalı deneyimli pasör Andrê Queiroz’i renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Ziya Sözen, yaptığı açıklamada, bugün itibariyle 13 sporcumuz ile anlaşarak yeni sezon için takım oluşturduklarını belirtti.

Genç ve deneyimli sporculardan oluşan takımın oluşmasında katkısı olan herkese teşekkür ettiğini ifade eden Sözen, açıklamasında şunları kaydetti:

"İlk pasör transferimizi genç kardeşimiz Tarık Öztekin ile anlaşarak gerçekleştirmiştik. Bugün de Brezilyalı deneyimli pasör Andrê Queiroz ile anlaşarak pasör mevkisi için tercihlerimizi de kullanmış olduk. Uzun araştırmalar sonucunda karşılaştığımız yabancı pasörümüz  Andrê Queiroz  dünyanın farklı liglerinde çeşitli başarılar elde etmiş. Elde ettiği şampiyonlukları ve kaldırdığı kupaları göz önünde bulundurarak bu sezon takımımıza da ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Yeni oyuncumuza hoş geldin diyor, Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyorum. "

Sözen, transferlerle ilgili çalışmalarında sona gelirken gerek tesisi çalışmaları gerekse yeni sezon için sponsor çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

AdminAdmin