VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 01-06-2021 09:37   Güncelleme : 01-06-2021 09:49

Solhanspor Alper ile Berkant'ı renklerine bağladı

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhanspor, smaçör Alper Omurca ile ortaoyuncu Berkant Hızarcı'yı transfer etti

Solhanspor Alper ile Berkant'ı renklerine bağladı

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhanspor, smaçör Alper Omurca ile ortaoyuncu Berkant Hızarcı'yı transfer etti.

Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki oyuncu ile daha anlaştıklarını belirterek, şimdiye kadar 9 sporcu ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Sözen, şunları kaydetti:

"Daha önce ikisi yabancı 7 sporcumuz ile anlaştığımızı açıklamıştık. Bugün de iki sporcumuz ile daha anlaşarak imzaları atıp yeni sezon için 9 transferimizi tamamladık. Ziraat Bankası altyapısında yetişip 6 sezon kulübünde mücadele eden ve altyapıda gençler ve yıldızlar kategorilerinde şampiyonlukları ve çeşitli başarıları bulunan genç smaçör Alper Omurca ile anlaştık. Bir de Fenerbahçe altyapısında yetişip 2017 EYOF Gençlik Olimpiyatları ile 2017 U19 Balkan Şampiyonası’nda milli formayı terletip Bornova Anadolu Lisesi, İnegöl Belediyesi, Tokat Belediye Plevnespor ve Sorgun Belediyesi’nde oynayan ortaoyuncu Berkant Hızarcı ile anlaştık. Kulübümüz ve Sporcularımız için hayırlı olmasını diliyorum. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşmaya vardığımız sporcularımızı basın aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz."

AdminAdmin