VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 04-05-2021 17:50   Güncelleme : 04-05-2021 17:50

Solhanspor Mehmet Şahin ile 'devam' dedi

Solhanspor Mehmet Şahin ile 'devam' dedi

BNH - Bingöl'ün AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücade eden temsilcisi Solhanspor, deneyimli antrenör Mehmet Şahin ile yeni sezon için anlaştığını duyurdu.

Bingöl Solhan Spor Kulüp Başkanı Ziya Sözen, yaptığı açıklamada, yeni sezon transfer çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

İlk olarak geçen sezon takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam Mehmet Şahin ile anlaştıklarını anlatan Sözen, "2020-2021 Sezonunda mücadele ettiğimiz
Efeler Ligi’nde iyi bir performans görtererek ilk yılımız için güzel bir başarı elde ettik. Yeni yılımız olmasından dolayı bazı eksikliklerimiz olsa da bunları gidererek yeni sezon için deneyim de elde ettiğimizi söyleyebiliriz. 2021-2022 sezonu için bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. İlk olarak; birinci ligde kulübümüzde iki sezon emek vermiş ve Efeler Ligi’ne çıkma başarımızın mimarlarından olan aynı zamanda Efeler Ligi’nde de hikayemizi sürdürmemize katkı sunup başarımıza ortak olan deneyimli antrenörümüz Mehmet Şahin hocamız ile yolumuza devam etmek üzere anlaştık." ifadelerini kullandı.

Sözen, bundan sonraki süreci Mehmet Şahin Hoca ile değerlendirip yerinde transferlerle güzel bir ekip oluşturma gayretinde olacaklarını belirtti.

"Sezonun Mehmet hocamız ve Kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum." diyen Sözen, şunları kaydetti:

"Geçmişi başarılar ile dolu olan Mehmet Şahin, Solhan Spor ile TVF 1’inci Lig’de bir kez final oynamış, bir sezon da takımın Efeler Ligi’ne çıkma başarısına ortak olmuş ve Efeler Ligi’nde de başarılı bir sezon geçirmiş tecrübeli antrenör olarak Bingöl Solhan Spor ile yeniden el sıkışarak 4’üncü sezon için anlaştı."

AdminAdmin