MHP Bingöl Milletvekili adayları açıklandı

MHP Bingöl Milletvekili Aday Listesi açıklandı. Buna göre 1’inci sırada Metin Keskin, 2’inci sırada Dr. Muhammed Köse, 3’üncü sırada ise Ekrem Çiftçi yer aldı.

SİYASET - 06-04-2023 23:41

MHP Bingöl Milletvekili adayları açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) milletvekilliği aday belirleme süreci sona erdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aday listesine nihai şeklinin verildiğini ve 7 Nisan’da YSK’ya sunulacağını belirtti.

MHP Genel Merkezinden açıklanan aday listesine göre, Bingöl’de 1’inci sırada Metin Keskin, 2’inci sırada Dr. Muhammed Köse, 3’üncü sırada Ekrem Çiftçi yer aldı.

Böylece 14 Mayıs Milletvekilliği seçimi öncesi aday listelerini kamuoyuyla paylaşan ilk parti MHP oldu.

MHP 1’inci sıra  Adayı Metin Keskin, aday listesinin ardından yaptığı açıklamada, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve parti genel merkezimizin teveccühüyle Bingöl’de birinci sıra adayı olarak gösterildik. Başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere parti genel merkezimizde yer alan yöneticilerimize, İl ve ilçe yönetimlerimize, ocak başkanımıza, partimize gönül vermiş tüm herkese teşekkür ederim. 
Yaklaşık 18 aydır sahada bir fiil seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ülkemiz için çok büyük önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde var gücümüzle çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan bu seçimlerin önemini ve projelerimizi Bingöl kamuoyuyla paylaşacağız. Önceliğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a var gücümüzle destek toplamak, yerel dinamiklerde ise farklı bir siyaset izleyerek Bingöl’ü ekonomik, kültürel olarak daha ileri taşıyacak projelere imza atmak olacaktır. Bingöl’de seçim çalışmalarımıza başladığımız ilk gün ki sloganımız şuydu; çoğu şeyi değiştirmeye geliyoruz." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET