HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya'dan Kızılaya kan bağışı

Genç Caddesi'nde konuşlanan Kızılay Kan Toplama Merkezini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, kan bağışında bulundu, vatandaşları kan bağışı yapma davet etti.

SİYASET - 02-07-2022 12:33

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya'dan Kızılaya kan bağışı

HÜDA PAR Bingöl İl başkanı Alpaya, bir grup genç ile Genç Caddesi'nde konuşlanan Mobil Kızılay Kan Bağışı Toplama Merkezi'ni ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

Alpaya, kan bağışının ardından yaptığı açıklamada, partisinin gençlik kollarıyla kan vermeye geldiklerini belirtti.

Vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden Alpaya, "Bu konuda özellikle vatandaşlarımıza da sesleniyoruz. Vatandaşımız duyarlıdır fakat tekrardan bu konularda özellikle kan bağışı gibi hayırlı yararlı işlerde yarışmalarını temenni ediyoruz. Kan bağışı malumunuz herkese lazım. Allah muhafaza neticede herkesin karşılaşabileceği durumlardır. Onun için herkesin bu konuda duyarlı olmasını temenni ediyoruz. Mümkün mertebe kan verebileceklerin kan bağışında bulunmalarını da istiyoruz. Bu işte emeği geçen Kızılay yetkililerine ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kızılay Diyarbakır Bölge Kan merkezi Müdürlüğünden kan bağış planlama uzmanı Süleyman Koç da 20 Haziran itibariyle Bingöl'de kan bağış kampanyası düzenlediklerini hatırlatarak, "Bugün kan bağış kampanyamızı on birinci günü. 11 günlük faaliyetimizde Bingöl halkımızın inanılmaz duyarlılığıyla kan bağış kampanyamız devam etmektedir. Hastanelerde umutla kan bekleyen hastalarımızın mağduriyetlerini gidermek adına Bingöl halkı bu duyarlılıkla mağduriyetlerin önüne geçmekte. Hepsi sağ olsun, var olsun." dedi.

HÜDA PAR gençlik kolları üyesi Yusuf Doğru ise şunları söyledi:

“HÜDA PAR Bingöl il gençlik kolları olarak il başkanımız Refik Alpaya ile beraber Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Kan vermek insan vücudunu yenileyip başka insanların da hayatlarını kurtarıyor. Bizim için önemli bir şeydir. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET