Gazeteci Bildik, Bingöl'de ilk başkan aday adayı oldu

Bingöl, yerel seçimler için 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına gidecek. Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği için müracaatlar başladı. Bingöl'de ilk müracaat Gazeteci Abdullah Bildik'ten geldi. Bildik, Yeniden Refah Partisinden Solhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

SİYASET - 31-10-2023 12:58

Gazeteci Bildik, Bingöl'de ilk başkan aday adayı oldu

Bingöl'ün Solhan ilçesinde ikamet eden Gazeteci Abdullah Bildik, Yeniden Refah Partisinden Solhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanlığına müracaat eden Gazeteci Bildik, aday adaylığı dilekçesini İl Başkanı Mahfuz Arslan'a teslim etti.

Bildik, burada yaptığı konuşmada, Yeniden Refah Partisinin Solhan ilçesinde kuruluşunda bulunduğunu ve Şubat 2019'dan itibarende ilçe başkanlığını yürüttüğünü hatırlatarak, "Bir yerde bir yanlışlık ve eksiklik varsa buna karşı mücadele etme sorumluluğu her birimizin üstünde olduğu bilinci ile yönetimde adalet, paylaşımda adalet, hakka riayet ve hizmette ise hakkaniyet ile mücadele etmemizi isteyen partimizin ilçe yöneticileri ve mensuplarının desteği ile niyetlendik. Aile bireylerimiz ile de yaptığımız bireysel görüşmelerde neden mücadele ettiğimizi ve sorumluluklarımızı aktarırken mücadeleden geri durmamamız gerektiği belirtilip aday olmamız durumunda yalnız bırakmayacakların aktarmaları da kıymetlidir. Hasıl olan niyetimizi icraata dökmek için başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. İyi niyetle yetim malının başka bir yetime bile verilemeyeceği anlayışı ile çıktığımız bu menzilin milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyor. Destek veren, dua eden ve katkı sunan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da dua ve desteklerinizi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan da Bildik'i tebrik etti.

Neler Söylendi?

Necati GENGÖRÜ

Hayırlı ve Uğurlu Olsun... 5 ay önce
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET