Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan "Kadına Yönelik Şiddet" açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yılmaz, "Şiddetsiz bir Türkiye için 'şiddete sıfır tolerans' ilkesiyle mücadele ediyoruz" dedi.

SİYASET - 25-11-2023 19:30

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle, şiddetsiz bir Türkiye için 'şiddete sıfır tolerans' ilkesiyle mücadele ediyoruz." dedi.

Yılmaz, soyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti.

"Temel değerlerimize ve aile birliğimize sahip çıkarak, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi, aileyi güçlendirme çalışmalarımızın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. 

Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yayımlanan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Genelge” de bu kararlılığımızı ve bütüncül yaklaşımımızı vurguluyor.

Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, kadın, erkek, genç ve yaşlı her bireyimizi büyük ailemizin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor, çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET