Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 21. yıl kutlaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti hükumetlerinin iktidara gelişinin 21'inci yıl dönümünü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajda, ülkeyi eser ve hizmet siyasetiyle buluşturmanın 21. yılını kutlamanın sevincini yaşadıkları belirtti.

SİYASET - 04-11-2023 15:22

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 21. yıl kutlaması

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AK Parti) iktidara gelişinin 21. yılı dolayısıyla siyasiler ve bakanlar sosyal medyadan kutlama mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz da AK Parti'nin 3 Kasım 2002 yılında iktidara gelmesinin 21. yıldönümü dolayısyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz'ın mesajı şöyle:

"Bugün 3 Kasım 2023, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, eser ve hizmet siyasetiyle ülkemizin buluşmasının 21. yıl dönümünü kutluyoruz.

Bu 21 yıl boyunca, sürdürülebilir kalkınmadan altyapı ve üstyapı projelerine, sağlık hizmetlerinden eğitime kadar her alanda önemli adımlar attık. 

Bir yandan ülkemizi büyütürken bir yandan da izlediğimiz etkin dış politika ile ülkemizi dünya sahnesinde önemli  bir aktör haline getirdik.

21 yıllık bu dönem, çeşitli vesayet odaklarının tasfiye edildiği, demokrasinin güçlendirildiği, temel hak ve özgürlüklerin geliştiği bir süreç olmuştur. 

Bu deneyimle birlikte, Türkiye’nin geleceğine dair hedeflerimizi büyütüyor ve Türkiye Yüzyılı için çalışmaya kararlılıkla devam ediyoruz.

Ülkemiz için bir sonraki yüzyıl, kararlı siyasi istikrar, güçlendirilmiş adalet ve sürdürülebilir kalkınmayla birlikte yepyeni ve çok daha güçlü bir dönem olacak. 

Türkiye’ye aşkla hizmet etmeye, millete hizmet yolunda durmaksızın çalışmaya, sadece milletimizin değil, mazlum coğrafyaların da sesi olmaya devam edeceğiz. 

AK Parti’nin iktidara gelişinin 21. yıl dönümünü kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde milletimizle el ele nice yıllar diliyorum."

Adalet ve Kalkınma Partisi, 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimlerde tek başına iktidara gelmişti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET