AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Genç'te yapıldı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye siyaset tarihinde arka arkaya 20 bütçe yapmanın AK Parti'ye nasip olduğunu söyledi

SİYASET - 28-11-2021 18:20

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Genç'te yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Genç Belediyesi Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplatıya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Bingöl  Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Kadın Kolları İl Koordinatörü Yıldız Güngör, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, partili ilçe ve belde başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Yılmaz, danışma meclisi toplantısı öncesi, Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Arıkan ve Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ile yapımı devam eden Genç Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Yılmaz, toplatısa yaptığı konuşmada, 38 gün süren 2022 bütçe görüşmelerine değinerek, demokratik bir ortamda değişik fikirlerin tartışıldığını söyledi.
"2022 Bütçesi AK Parti'nin 20'inci bütçesi. Arka arkaya 20 bütçe yapmak AK Parti'ye nasip oldu." diyen Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:
"Bu istikrar demektir. Bir hükümet, bir lider 20 defa arka arkaya bütçe yapabiliyorsa bu ülkede istikrar var demektir. Türkiye'de istikrarın olmadığı dönemlerde nasıl bedeller ödediğimizi, neler yaşadığımızı, yaşı müsait olanlar canlı şahit olarak biliyorlar. Bugün de sorunlar yok mu? Elbette var. Dünya durdukça da sorunlar bitmez. Ama bugün ile geçmişi mukayese etmemiz lazım. 1994'te bu ülke bir kriz yaşadı, 1999'da bir kriz yaşadı, 2001 yılında kriz yaşadı. Dünyada bir problem yoktu o dönemlerde. Dünyada bir kriz yoktu, bir pandemi yoktu, dünyayı sarsan birtakım hadiseler yoktu. Dünyada normal yürüyordu işler Türkiye'de sorun vardı. Türkiye o krizleri yaşadı ve ağır bedeller ödedi bunlar için. Bugün de bazı sorunlar yaşıyoruz, elbette yaşıyoruz. 2008-2009 döneminde dünyada bir finansal kriz yaşandı. Bütün dünyayı etkiledi, bizi de belli oranda etkiledi."
Danışöma meclisinin ardından muhtarlarla bir araya gelen Yılmaz ve beraberindekiler, ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET