AK Parti, Bingöl'de yerel seçimler için temayül yoklaması yaptı

AK Parti Bingöl İl Başkalığı tarafından 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olacak aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasına merkez, ilçe ve belde belediye başkanlıkları için baş vuran 18 kişi yarıştı. Temayül yoklamasına halen görevde olan belediye başkanları da katıldı. Yoklamada delegelere, aday tercihleri, hizmet, yatırımlar, mevcut başkanların durumu soruldu.

SİYASET - 26-11-2023 18:03

AK Parti, Bingöl'de yerel seçimler için temayül yoklaması yaptı

AK Parti Bingöl İl Başkalığı tarafından 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olacak aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Veysel Belgin Konferans Salonu'nunda yapılan teşkilat içi temayül yoklamasına AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, 24,25,26,27. Dönem Milletvekili Yusuf Başer, MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, İl ve ilçe Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda konuşan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, 31 Mart seçimlerinde il, ilçe ve beldelerde 11 belediyeyi de kazanma gücüne sahip olduklarını belirterek. bu hedefle çalışacaklarını vurguladı.
Oy kullanımı anlatan sinevizyon gösteriminin ardından temayül seçimi başladı.

Elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklaması oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erdi. Oylamaya katılımın yüzde 75 olduğu belirtildi.

Yapılan oylamada delegelere, aday tercihleri, hizmet, yatırımlar, mevcut başkanların durumu hakkında çeşitli sorular soruldu. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET