AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, istifa etti

Yaklaşık 3 yıldır AK Parti Bingöl İl Başkanlığı yapan Haşim Sağlar, İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sağlar, yaptığı açıklamada, "Yalnız her başlangıcın bir bitimi vardır. İl Başkanlığı misyonumu tamamladığıma inanıyorum.  Ama ilk günkü aşkla her daim partimin ve milletimin hizmetinde olacağımı siz kıymetli vatandaşlarımıza arz etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

SİYASET - 22-07-2023 00:04

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, istifa etti

AK Parti Bingöl İl Başkanlığından istifa eden Sağlar'ın açıklaması şöyle:

"İl Başkanlığı görevimi ifa ettiğim sürece, yolumuzun kesiştiği vatanına, milletine, bayrağına ve inandığı davasına âşık, fedakâr ve vefalı değerli bingöllü hemşehrilerimiz; 1 Ekim 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğanın tensipleri ile başladığım İl Başkanlığı görevinden bu gün itbari ile ayrılmış bulunmaktayım. 
 
Hayatım boyunca şiar edindiğim "İlahi kader sizi harcadığınız zamana göre değil, sağladığınız değere göre ödüllendirir.”  Cümlesi ile milletim ve memleketim için bu kutlu davada çalıştığım süre boyunca iyi bir değer ve iz bıraktığım inancını ve gururunu taşıyorum. 

Yalnız her başlangıcın bir bitimi vardır. İl Başkanlığı misyonumu tamamladığıma inanıyorum. 
Ama ilk günkü aşkla her daim partimin ve milletimin hizmetinde olacağımı siz kıymetli vatandaşlarımıza arz etmek istiyorum."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

10-01-2024 - SİYASET

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Karlıova ilçe başkanı istifa etti

07-01-2024 - SİYASET