Will Smitt'in 'tokadı' dünyayı salladı

2022 Oscar Ödül Töreni'nde eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan komedyen Chris Rock'ı canlı yayında sahneye çıkarak tokatlayan ünlü oyuncu Will Smith'in görüntüleri bütün dünyada gündem oldu.

MAGAZİN - 29-03-2022 22:18

Will Smitt'in 'tokadı' dünyayı salladı

Uluslararası kamuoyu son iki gündür Will Smith’in Oscar Ödül Töreni’nde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili bir espri yapan Chris Rock’ı sahnede bütün dünya izlerken tokatlamasını konuşuyor

Siyahi oyuncu Will Smith, 2022 Oscar Ödül Töreni’nde eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan komedyen Chris Rock’ı canlı yayında sahneye çıkarak tokatladı. Ünlü oyuncu Will Smith’in bu davranışı bütün dünya televizyonları ve sosyal mecralarda konu oldu.

Oscar Ödül Töreni'nde eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan komedyen Chris Rock'ı canlı yayında sahneye çıkarak tokatlayan ünlü oyuncu Will Smith, tepkilerin ardından bir özür mesajı yayınladı.

Geçmişte birlikte çalıştığı Rock’ı sahneye çıkarak tokatlayan ve daha sonra da yerine oturduğu sırada “O lanet olası ağzına eşimin adını almayacaksın” diye bağıran Smith, sosyal medya hesabından özür diledi.

Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan Smith, “Şiddetin her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada'nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddette yer olmamalı." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü komedyen Oscar Ödül Töreni sırasında, Jada Pinkett Smith’in saçını kazıtmasından yola çıkarak, 1997’de Demi Moore’un oynadığı GI Jane isimli filme gönderme yapmış ve “Jada, seni seviyorum. GI Jane 2’yi merakla bekliyorum” demişti.

Bu sözler üzerine Smith sahneye çıkarak Rock’a tokat atmış ve daha sonra da yerine oturduğunda hakaret etmişti.

El yapar, biz konuşuruz

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yılmaz Demir'e yılın iş insanı ödülü

Yılmaz Demir'e yılın iş insanı ödülü

18-01-2023 - MAGAZİN

Bingöl'ün kırmızı laleleri kuraklıktan etkilendi

Bingöl'ün kırmızı laleleri kuraklıktan etkilendi

26-04-2022 - MAGAZİN