Solhan Ayak Tenisi Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Sporun her alanında kendinden söz ettiren Solhan, voleybolun ardından ayak tenisinde de varlığını gösterdi. Solhan'da kurulan ayak tenisi takımı, Türkiye'de ilk defa düzenlenen şampiyona birinci oldu, böylece Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonasının ilk şampiyonluğu unvanını kazandı

SPOR - 17-10-2021 19:58

Solhan Ayak Tenisi Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Solhan Ayak Tenisi Takımı, bu sene yeni kurulan Ayak Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye şampiyansında birinci oldu.

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonunun ilk olarak düzenlediği etkinlik olan Türkiye Şampiyonası’nın finali Denizli’de yapıldı.
Bingöl Ayak Tenisi İl Koordinatörü Serdar Demir öncülüğünde kurulan Solhan Ayak Tenisi Takımı, bölge elemelerinin ardından katıldığı müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayak Tenisi Bingöl İl Koordinatörü ve aynı zamanda takımın kaptanı olan Demir, yaptığı açıklamada, şampiyon olamkatan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi.

Demir, şunları kaydetti:

"Bir ilin tanıtım araçlarından biri de spordur. Bizler bir kaç ay içinde Solhan’da takımı kurduk. Önce Bingöl’de sonra bölge finallerinde birinci olarak Denizli’de Türkiye şampiyonasına katıldık. Burada 2 gün süren şampiyonada Türkiye Şampiyonu olduk. Bir yandan Türkiye’nin ilk ayak tenisi şampiyonasında birinci olmanın  mutluluğunu yaşıyoruz diğer yandan Bingöl’ün adını ülkede spor ile anılmasını sağladığımız için mutluyuz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bingöl Okullar Arası Kros İl Birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi

Bingöl Okullar Arası Kros İl Birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi

09-10-2023 - SPOR

Bingölspor Kulübü yeni yönetimi açıklandı

Bingölspor Kulübü yeni yönetimi açıklandı

19-07-2023 - SPOR