KETEM Mobil Hizmet Aracı törenle hizmete alındı

Kanserle mücadelede etkin rol oynayacak ve erken tanı sayesinde hastalığın önlenmesinde önemli bir yeri olan 'Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) bünyesinde faaliyet gösterecek Mobil Hizmet Aracı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Ahmet Hamdi Usta, törende yapığı konuşmada, yeni aracın hayırlı olması temennisinde bulundu.

SAĞLIK - 29-09-2023 15:23

KETEM Mobil Hizmet Aracı törenle hizmete alındı

Bingöl Sağlık Müdürşüğü Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) yeni Mbil Hizmet Aracı alındı.

Kanserle mücadelede etkin rol oynayacak ve erken tanı sayesinde hastalığın önlenmesi konusunda önemli yeri bulunan KETEM Mobil Hizmet Aracı'nın hizmete alınması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Vali Ahmet Hamdi Usta, törende yaptığı konuşmada, sağlık hizmetlerinin önemine değinerek, "Vatandaşlarımızın sağlığı, sağlıklı yaşamı için tedbirler alıyoruz. Bununla ilgili adımlardan biri olarak mobil tarama aracımız için bugün start veriyoruz. İnşallah bu aracımızı köylerde, kırsalda ve diğer alanlarda vatandaşlarımızın kanserle ilgili teşhislerinde kullanma imkânımız olacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından mobil hizmet aracının açılışı yapıldı.

Törene, Vali Usta'nın yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Veysel Tosun, diğer kurum amirleri ve sağlık müdürlüğü personeli katıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Devlet hastanesinde akşam poliklinik sayısı artırıldı

Devlet hastanesinde akşam poliklinik sayısı artırıldı

02-01-2024 - SAĞLIK

Bingöl Devlet Hastanesinde mesai dışı muayene hizmeti

Bingöl Devlet Hastanesinde mesai dışı muayene hizmeti

07-12-2023 - SAĞLIK