Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Özer'den Bingöl derneğine ziyaret

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Bingöl İli Adaklı İlçesi Altınevler (Şirnan) Derneğinini ziyaret etti. Esenyurt'taki dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

GÜNCEL - 14-04-2024 22:35

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Özer'den Bingöl derneğine ziyaret

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özcan, Bingöl İli Adaklı İlçesi Altınevler (Şirnan) Derneğini ziyaret etti.

Şirnan Derneği Başkan Yardımcısı Murat Binici, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özcan'nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ziyaretin mini toplantı halinde geçtiğini anlatan Binici, "Sayın başkanımızın üzerinde sıkça durduğu Türkiye’de birlik beraberlik, dayanışma ve barışı hep birlikte beraber inşaa etmemiz gerektiğini vurgulamasını üyelerimiz ve hemşehrilerimiz tarafından büyük bir beğeni toplamıştır. Şirnan Derrneği olarak kendisine başkanlık sürecinde başarılar diledik. Kendisi ise oluşan sıcak ortam ve misafirperverliğimiz için bizlere, katkı ve katılım sağladıkları için de üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkürlerini sundular. Bize, derneğimize gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Prof. Dr. Ahmet Özcan başkanımıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özcan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ziyaretle ilgili şu ifadeleri paylaştı:

"Esenyurt'umuzu yuvası bilen Bingöllü hemşehrilerimle Şirnan Derneği'nde bir araya geldik. Dostluk ve dayanışmanın daim olacağı bir Esenyurt hayâli ile hoş sohbetleri ve ilgileri için Bingöllü dostlarıma teşekkür ediyorum." 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bingöl Atletizm İl Karması Siirt'te şampiyon oldu

Bingöl Atletizm İl Karması Siirt'te şampiyon oldu

28-04-2024 - GÜNCEL

Boğulma tehlikesi geçiren çocuk son anda kurtarıldı

Boğulma tehlikesi geçiren çocuk son anda kurtarıldı

28-04-2024 - GÜNCEL