Bingöl Valisi Usta, İl Genel Meclisini ziyaret etti

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Genel Meclisine ziyaret ederek, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde seçilen üyeleri tebrik etti.

GÜNCEL - 19-04-2024 19:56

Bingöl Valisi Usta, İl Genel Meclisini ziyaret etti

İl Özel İdaresi bahçesinde Meclis Başkanı Nihat Doğu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Vali Usta Meclis Toplantı Salonunda Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Başkanı Nihat Doğu yaptığı selamlama konuşmasında, Vali Usta’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Vali Usta ise meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada,  "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri Bingöl'de huzurlu bir seçim ortamında tamamlandı. Öncelikle seçim sonuçlarının ilimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle sizleri de başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Milletimizin özgür iradesi ile yetki aldınız. Bingöl İl Özel İdaresinin genel karar organı olarak İl Genel Meclisimizde 2024-2029 döneminde görev yapacaksınız. Görevinizin sizlere, ailelerinize ve Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah sizlerle birlikte uyum ve iyi niyet içerisinde Bingöl'ümüze hizmet edeceğiz. Rabbim sizlerle beraber halkımıza nice güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Usta'nın ziyareti, fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Oyunlarla okul bahçesini süslediler

Oyunlarla okul bahçesini süslediler

01-05-2024 - GÜNCEL

Bingöl Valisi Usta'dan 1 Mayıs Depremi yıldönümü mesajı

Bingöl Valisi Usta'dan 1 Mayıs Depremi yıldönümü mesajı

30-04-2024 - GÜNCEL