Bingöl Sivil Dayanışma Platformu Sözcüsü Açıkbaş'tan seçilenlere tavsiyeler

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu Sözcüsü Orhan Açıkbaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile muhtarlara önemli tavsiyelerde bulundu. Açıkbaş, "Her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir" dedi.

GÜNCEL - 20-04-2024 20:15

Bingöl Sivil Dayanışma Platformu Sözcüsü Açıkbaş'tan seçilenlere tavsiyeler

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu (BİNSİDAP) Sözcüsü Orhan Açıkbaş, "Seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir." dedi.

Sözcü Açıkbaş, yaptığı açıklamada, 31 Mart'ta yapılan seçim sonucunu değerlendirdi.

Seçim sonucunun hayırlı olmasını temenni eden Açıkbaş, seçilmiş belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlara başarılar diledi.

Açıklamasında, "Seçim öncesinde vaat edilen projeleri ve bu projelerin hayata geçirilmesi için Binsidap olarak seçim sonrası süreçte de bu taleplerin takipçisi olacağız ve projelerin hayata geçmesi için bizlerde seçilen belediye başkanımıza katkı sunacağız.” ifadelerine yer veren Açıkbaş, şöyle devam etti:

"Seçilen İl, ilçe, belde belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve tüm muhtarlarımız hizmet noktasında önceki dönemleri de göz önünde bulundurarak hareket etmelidirler. Zira dünden bugüne şehrimize ve halkımıza hizmet noktasında neler yapıldı veya neler yapılabilirdi evvela bunları irdelemek gerekiyor. Yine seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir. 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Oyunlarla okul bahçesini süslediler

Oyunlarla okul bahçesini süslediler

01-05-2024 - GÜNCEL

Bingöl Valisi Usta'dan 1 Mayıs Depremi yıldönümü mesajı

Bingöl Valisi Usta'dan 1 Mayıs Depremi yıldönümü mesajı

30-04-2024 - GÜNCEL