Bingöl Gençlikspor, amatör ligde namağlup unvanını sürdürüyor

SPOR - 07-12-2021 14:09

Bingöl Gençlikspor, amatör ligde namağlup unvanını sürdürüyor

Bingöl  Amatör liginde mücadele eden ve yakın zamanda adı Büyük Bingölspor olarak değişecek olan Bingöl Gençlikspor, Aşağı Çarşı sentetik sahada son dört maçını kazanan Ekinyolu spor’u 5-2 mağlup etti.

Böylece Ekinyoluspor’un namağlup ünvanına son verip kendi yenilmezlik serisini sürdürdü.

Bingöl Amatör liginde mücadele eden Bingöl Gençlikspor, 2021-2022 sezonuna uzun çalışmalar sonucu şampiyonluk parolası ile hızlı başlangıç yapıp namağlup olarak yoluna devam ediyor

Bingöl’ün gençlerinden kurulu bulunan Bingöl Gençlikspor Kulübü Başkanı Ynus Kaya, tek hedeflerinin şampiyon olup Bingöllü profesyonel liglerde layıkı ile temsil etmek olduğunu söyledi.

Kaya, şunları kaydetti:

"Şampiyonluk parolası ile başladığımız ligde namağlup serisini devam ettirip ligi tamamlamak istiyoruz, takımızın adını ileri ki günlerde Büyük BingölSpor olarak değiştirip kapsayıcı hale getirip, ilimizi 1981 ruhu ile profesyonel liglerde temsil etme şiarı ile çıktığımız bu yolda desteğini esirgemeyen ilimizdeki tüm spor kuluplerine maddi manevi destekte bulunan İngiltere'de ilimizi temsil etmekte olan Zaza FC London kulüb başkanı Ömer Baraç'a  kulübumuz adına özellikle teşekkür ederim.

2020-2021 sezonunda çıktığı 5 maçı kazanıp puanını 15’e yükselten Bingöl Gençlikspor, namağlup lider olarak yoluna devam ediyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bingöl Okullar Arası Kros İl Birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi

Bingöl Okullar Arası Kros İl Birinciliği yarışmaları gerçekleştirildi

09-10-2023 - SPOR

Bingölspor Kulübü yeni yönetimi açıklandı

Bingölspor Kulübü yeni yönetimi açıklandı

19-07-2023 - SPOR