Azlılar birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu!

Baylaz kardeşlerin katkı sunduğu programa, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İl Başkanı Haşim Sağlar ve çok sayıda köylü katıldı.

GÜNCEL - 24-07-2021 17:14

Azlılar birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu!

Bingöl merkez bağlı Üçyaka (az) köyünde yemekli "birlik ve beraberlik" etkinliği düzenlendi.

Az Aşireti'nin kanaat önderlerinden iş insanı Faruk ve Osman Baylaz kardeşlerin katkılarıyla düzenlenen programa, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İl Başkanı Haşim Sağlar ile çok sayıda köylü katıldı.

Üçyaka Köyü Taziye Evi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılanlara, kavurma pilav ikram edildi.

Kendisi de Azlı olan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yemek programında katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Berdibek, "Merkez Üçyaka (Az) köyümüzde düzenlenen yemek programında kıymetli köylülerimizle buluştuk. Programda emeği geçen muhtarımız Adil Bürke ve değerli kardeşlerim Faruk Baylaz ve Osman Baylaz nezdinde değerli köy halkımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İl Başkanı Haşim Sağlar, program dönüşü, Bingöl kent merkezinin kuş bakışı izlendiği Az Tepesi'nde fotoğraf çektirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bingöl Devlet Hastanesinde 4 ayda 606 bebek doğdu

Bingöl Devlet Hastanesinde 4 ayda 606 bebek doğdu

29-04-2024 - GÜNCEL

Bingöl Atletizm İl Karması Siirt'te şampiyon oldu

Bingöl Atletizm İl Karması Siirt'te şampiyon oldu

28-04-2024 - GÜNCEL