EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-02-2022 14:02   Güncelleme : 19-02-2022 14:38

Kalbin AVM'nin 5. Şubesi törenle açıldı

Bingöl'de "Alış verişin kalbi" sloganıyla faaliyet gösteren Kalbin AVM'nin 5. Şubesi İnalı Mahallesi, Meclis Üyesi Ahmet Kaya Caddesi'nde hizmete açıldı.

Kalbin AVM'nin 5. Şubesi törenle açıldı

Kalbin AVM'nin 5. Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İnalı Mahallesi, Meclis Üyesi Ahmet Kaya Caddesi'nde (Gazi İlkokulu karşısı) hizmete açılan Kalbin AVM şubesinin açılışına Vali Yardımcıları Fatih Kaya, Abdullah Özübek ve Muhammed Deniz Kılınç, Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Sait Kolak, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, diğer yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Yardımcısı Fatih Kaya, açılışta yaptığı açıklamada, ekonomik sıkıntıların yaşadığı bir dönemde yatırım yapılmasının önemine değinerek, yatırımcı Ahmet Kalkan'ı tebrik etti.

Kalbin AVM'nin beşinci şubesini açarak yerel market zinciri oluşturduğunu anlatan Kaya, "Burada bir şubenin açılması demek hem insanların rahat bir ortamda uygun fiyatlarla alış veriş yapmanın hem de Bingöl'ümüzde yeni istihdam kazanılmış demektir." dedi.

Kalbin AVM'nin beşinci şubesi, Hacılar Cami İmam Hatibi Alaattin Bucuka'nın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çeşitli gösterilerin olduğu açılışta, vatandaşlara ikram yapıldı ve açılışa özel indirimler uygulandı.

AdminAdmin