KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-02-2022 16:30   Güncelleme : 22-02-2022 16:55

Yenigün Dergisi'nin 30. sayısı okuyucuyla buluştu

Bingöl'de yaklaşık 30 yıldır basın sektöründe yer alan Yenigün Dergisi, dop dolu içerikle yeni sayısıyla okuyucuların karşısına çıktı.

Yenigün Dergisi'nin 30. sayısı okuyucuyla buluştu

Gazeteci Abdullah Çelik ve Orhan Bozukluhan tarafından hazırlanan Yenigün Dergisi’nin 30. sayısı yayınlandı.

Yaklaşık 30 yıldır yayın hayatını sürdüren Yenigün Dergisi’nin 30. sayında, Bingöl’ün siyaset, kamu kurumu, iş dünyası, kültür ve tarihi konularına yer verildi.

İmtiyaz sahipliğini Bingöl Net Haber Yayıncılık hizmetleri adına gazeteci Çelik üstlenirken, yazı işleri müdürlüğünü ise gazeteci Bozukluhan yaptı.

Yeni sayısında 2021 yılının değerlendirildiği dergide, siyasetçilerimizden, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Eski Bingöl Milletvekili ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşku, Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin, CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, Eski İl Genel Meclisi Üyesi Arif Andiç ile yapılan röportajlara yer verildi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ile yapılan söyleşinin yer aldığı dergide ayrıca, iş dünyasından Fesih Zeki Mert, Yılmaz Demir, Selahattin Ekinci, Mehmet Buhan, Doğan Koç ve Ahmet Çelik,  tıp dünyasından Opr. Dr. Heybet Semur, Sanat camiasından Abdurrahman Delen, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylas ve yazar Dilan Toplaoğlu’nun yazısı yer alıyor.

Sponsorların desteği ile yayınlanan dergi, ücretsiz olarak dağıtılıyor. Dergi, PDF formatında çok kısa süre sonra sitemizde yayınlanacaktır.

AdminAdmin