EKONOMİ
Giriş Tarihi : 11-10-2022 16:40

Eski BİNTSO Başkanı Ayas'tan veda mesajı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanlığı görevini devreden Mahmut Ayas, yaptığı açıklamada, yeni yönetime başarı diledi. Ayas, "Doğup büyüdüğümüz şehre sadece ve sadece hizmet etme düşüncesi ile yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Eski BİNTSO Başkanı Ayas'tan veda mesajı

BİNTSO Başkanlığını yeni Başkan Kadir Çintay’a devreden Mahmut Ayas, devir sonrası yaptığı açıklamayla tüm Bingöllülerden helallik istedi. 

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası makamının Bingöl'e hizmet etmek için bir makam olarak düşünülmesi ve o perspektif ile Bingöl'e daha fazla nasıl hizmet edebilirim şiarıyla değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Ayas, şöyle konuştu:

"Odamız Meslek Komiteleri seçimlerinden sonra Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Kadir Çintay ve Meclis Başkanı Doğan Koç başta olmak üzere tüm meclis üyelerini tebrik ediyorum. Seçimin, başta ilimiz ardından tüm üyelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birlikte yarıştığımız üyelere, birlikte yol yürüdüğümüz yönetim kurulu ve meclis üyelerimize yürekten şükranlarımı sunuyorum. Allah’a hamd olsun ki bu zorlu görev sürecinden başımız dik bir şekilde ayrıldık. Odamızı, ilimize ve üyelerimize yakışmayan eski hizmet binasından kurtararak modern ve işlevsel bir hizmet binasına kavuşturduk. Hizmet binasını inşa ettikten sonra yaptığımız lobi çalışmaları ile üyelerimiz için Fırat Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve Halk Bankası’nı tek çatı altında hizmet binamızda topladık. Bu sayede üyelerimiz şehrin farklı yerlerinde dolaşmadan tüm işlemlerini hizmet binamızda tamamlayacak konuma eriştiler. Şüphesiz bu hiç de kolay olmadı. Çalışmalarımızın her noktasında bizleri engelleyenler oldu. Tüm olumsuzluklara ve engellemelere rağmen bu süreci onurlu bir şekilde tamamladık."

Görev süresi boyunca Bingöl’ün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğine dikkat çeken Ayas, BİNTSO'yu boçsuz devrettiğini söyledi.

Ayas, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Süreçte elimizi güçlendiren, bizi üyelerimize karşı mahcup etmeyen birlikte yol yürüdüğümüz yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarıma, ardından tüm oda personelimize teşekkür ediyorum. Kişisel ikbal peşinde koşmadan çıktığım bu yol bir hizmet yarışıdır. Biz bayrağı sizin teveccühünüz ile arkadaşlara devrettik. Umarım Allah onları da bu kutlu yolda müyesser eyler. Bu süreçte bizlere hakkı geçen herkesten helallik isteyerek ben de herkese hakkımı helal ettiğimi belirtmek istiyorum. Onurumuzla ve şerefimizle çıktığımız bu yoldan, yine aynı şekilde ayrılmanın gururunu yaşıyorum. Geriye dönüp baktığımızda şaibesiz, şeffaf bir geçmiş, ilimize kazandırdığımız modern hizmet binası, kasasında parası olan bir oda, uluslararası fuar ziyaretleri, iş seyahatleri, sayısız seminer, eğitim ve hizmetlerimiz gurur kaynağımız olarak yâd edilecektir. Açtığımız beyaz sayfa ile dün olduğu gibi yarın da doğup büyüdüğümüz şehre sadece ve sadece hizmet etme düşüncesi ile yolumuza devam edeceğiz. Baki olan bu gök kubbede hoş bir sadâ bırakmaktır. Allah’a ısmarladık." şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin