EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-03-2023 14:47

Bingöl'de Sümell Güzellik Merkezi açıldı

Genç girişimci Sümeyye Keskin tarafından kurulan Sümell Beauty Center'in açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl Milletvekili Aday Adayı Metin Keskin, İş İnsanı Tuba Beyoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Bingöl'de Sümell Güzellik Merkezi açıldı

Genç girişimci Sümeyye Keskin tarafından kurulan Sümell Beauty Center (Güzellik Merkezi) törenle kapılarını açtı. 
Merkez İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi’ndeki AVA Center Plaza’da hizmet veren güzellik merkezinin açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl Milletvekili Aday Adayı Metin Keskin, İş İnsanı Tuba Beyoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan 24 yaşındaki Genç Girişimci Sümeyye Keskin, sektöre 2018 yılında girişi yaptığını belirterek, Ankara, Bursa, Muş ve Diyarbakır’da konuyla ilgili eğitimler aldığını söyledi.
İpek kirpik, kirpik lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, dermapen, cilt bakımı, microblading, dudak renklendirme, prp, rasping olmak üzere 19 sertifikası bulunduğunu anlatan Keskin, “Mesleğimi severek yapıyorum. 3 sene aktif olarak çalıştım. Bingöl’e yenilikler katmak için böyle bir merkez kurdum. Hala eğitimlerime devam ediyorum. Çok güzel ve geniş bir ailem oldu. Amacım bir çok insana dokunarak emek vermektir. Açılışımıza katılarak bizi onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl Milletvekili Aday Adayı Metin Keskin ve diğer tüm davetlilerimize teşekkür ederim.”
 

AdminAdmin