EKONOMİ
Giriş Tarihi : 17-08-2021 18:40   Güncelleme : 17-08-2021 19:57

Afrika'daki Bingöl heyetinden Türkiye'nin Benin Büyükelçiliğine ziyaret

İş gezisi için Afrika ülkesi Benin Cumhuriyetinde bulunan 9 kişilik Bingöl heyeti, Türkiye'nin Benin Büyükelçiliğini ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulundular

Afrika'daki Bingöl heyetinden Türkiye'nin Benin Büyükelçiliğine ziyaret

Bingöl Mobilya İmalatçıları Derneği (BİNMOD) öncülüğünde gerçekleştirilen ve aralarında demir, PVC ve alüminyum doğrama meslek dallarından da temsilcilerin bulunduğu 9 kişilik heyetin Afrika gezisi sürüyor.

Afrika'da faaliyet gösteren iş insanı Yılmaz Demir rehberliğindeki seyahat kapsamında şimdiye kadar önemli ziyaretler gerçekleştiren heyet, Benin'in Kotonu (Cotonou) şehrindeki Türkiye'nin Benin Büyükelçiliğini de ziyaret etti.

Büyükelçilik 2. katibi Güzel Uçar ve Mustafa Dolay ile bir araya gelen Bingöl heyeti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

BİNMOD Başkanı Mehmet Şirin Başaran, heyet adına yaptığı açıklamada, önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, Kara Kıta'dan güzel fırsatlarla geri dönmeyi umduklarını söyledi.

Başaran, "Ziyaretimiz çok verimli geçiyor. Şimdiye kadar partnerlerimizle çok önemli görüşmeler yaptık. Buradan çok güzel fırsatlarla geri dönmeyi umuyoruz. Bu fırsatları ilimiz adına değerlendirerek, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine pozitif bir katkı sunacağımıza inacımız tamdır."

AdminAdmin