GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-08-2021 19:18   Güncelleme : 17-08-2021 19:35

Genç'e doğal gaz dönüşümü için 7 milyon ödenek

TBMM Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Genç ilçesindeki okulların ısıtma sistemlerinin doğal gaza uyumlu hale getirilmesi için ilçeye 7 milyon ödenek aktarıldığını müjdeledi. Hayırlı Olsun!

Genç'e doğal gaz dönüşümü için 7 milyon ödenek

TBMM Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yılmaz, görüşmenin ardından Twetter hesabından yaptığı paylaşımda, Genç ilçesindeki okulların doğal gaz dönüşümleri için Milli Eğitim Bakanı Özer'den ödenek talebinde bulunduklarını belirtti.

Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ile Özer’e tebrik ziyaretinde bulunduklarını ve genel olarak eğitim ve Bingöl konusunda çalışmaları konuşma imkanı bulduklarını bilirten Yılmaz, şunları ifade etti:

"Bu sabah Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ile yaptığımız görüşmede, Genç ilçemizde okulların doğalgaza dönüşümü için 7 milyon TL ihtiyaç olduğunu iletmiştik. Az önce Sayın Bakanımız aradı ve ödeneğin ilimize aktarıldığını söyledi. Hayırlı olsun."

Bingöl Milletvekili Berdibek ise şu paylaşımda bulundu:

"TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Cevdet Yılmaz ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e tebrik ziyaretinde bulunduk. Değerli Bakanımıza sıcak misafirperverlikleri için teşekkür eder, yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz."

AdminAdmin