SPOR
Giriş Tarihi : 31-10-2022 16:15

Zaza FC London, kupa maçlarında bir üst tura çıktı

İngiltere'de faaliyet gösteren Zaza FC London Spor Kulübü futbol takımı, London Challenge Cup maçlarında rakiplerini bir bir geride bırakıyor. Normal süresi 2-2 sonuçlanan ve penaltı atışları sonucunda 4-2 kazanan Zaza FC London, Baiteze takımını saf dışı bırakarak tur atladı.

Zaza FC London, kupa maçlarında bir üst tura çıktı

İngiltere’de 2018’den bu yana her yıl bir üst lige çıkmayı başaran Zaza FC London, hafta sonunda oynanan ‘London Challenge Cup’ maçında son şampiyon Baiteze’yi kupa dışına itmeyi başardı.
Kurulduğu günden bu yana Londra’da futbolseverlerin gün geçtikçe beğeniyle takip ettiği Zaza FC London, aldığı sonuçlarla bu ilginin karşılığını vermeye devam ediyor. İngiltere’de alt liglerde mücadele eden, U-18 ile U-16 takımlarını bu sene Bingöl’de kuran ve liglerde mücadele edecek olan  Zaza FC London, son olarak geçtiğimiz hafta sonu ‘London Challenge Cup’ maçında Londra’nın en güçlü amatör ekiplerinden ve son şampiyon olan Baiteze’yi elemeyi başardı. Normal süresi 2-2 sonuçlanan mücadeleyi penaltı atışları sonucunda 4-2 kazanan Zaza FC London, amatör liglerin en prestijli turnuvalarından biri olan ‘London Challenge Cup’ta bir üst tura adını yazdırmayı başardı. 
Londra yerel basını müsabakaya geniş yer ayırırken, Zaza FC London’un büyük bir sürprize imza attığını, Baiteze’nin ise yapılan onca yatırıma rağmen henüz ilk turlarda kupaya veda etmesini hayal kırıklığı olarak yorumladılar.
 

AdminAdmin