GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-01-2023 19:11

Yüzlerce çocuk bu kış üşümeyecek

Doğal afetler ve savaş gibi durumlarda afet bölgesine yapılan acil yardımlar ile yetim-öksüz çocuklar başta olmak üzere mağdur ve muhtaç çocuklar için yardım faaliyeti yürüten Avrupa Yetim-Der ve fenomen Mehmet Berk Ergin iş birliği ile Bingöl'de 200 çocuğa kışlık malzeme dağıtıldı.

Yüzlerce çocuk bu kış üşümeyecek

Avrupa Yetim-Der ile yaptığı sosyal sorumluluk projleriyle tanınan fenoman Mehmet Berk Ergin işbirliği ile çocuklara kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

Avrupa'daki gönüllü gurbetçiler tarafından kurulan Avrupa Yetim-Der ile sosyal medyada 1 milyonu aşkın takipçisiyle yaptığı sosyal sorumluluk kampanyalarıyla tanınan Bingöllü Mehmet Berk Ergin iş birliği yaparak Bingöl'de yüzlerce çocuğa bot, mont, atkı, bere gibi kışlık malzeme dağıttı.

İlk olarak Bingöl merkeze bağlı Ilıcalar beldesinde 200 çocuğa kışlık malzeme dağıtımı yapıldı. Ilıcalar İlkokulu bahçesinde yapılan organizasyona, İstanbul'dan gelen Mehmet Berk Ergin'in yanı sıra her yıl binlerce çocuğa kışlık malzeme temin eden Avrupa Yetim-Der görevlileri katıldı.

Organizasyonda, ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim malzemelerinin bulunduğu paketler dağıtıldı. 

Mehmet Berk Ergin, yaptığı açıklamada, "Bingöl'deki miniklere dağıtımı yapmaya başladık, bundan sonra da dağıtmaya devam edeceğiz. Avrupa Yetim-Der çok büyük bir organizasyon, daha önce de iş birliği yaptığımız oldu. Birlikten güç doğar. İnsanların sevindiğini görmek güzel. Avrupa Yetim-Der ve dostlarımıza teşekkür ederim." dedi.

 

AdminAdmin