MAGAZİN
Giriş Tarihi : 18-01-2023 16:08   Güncelleme : 18-01-2023 17:21

Yılmaz Demir'e yılın iş insanı ödülü

Bingöl asılı iş insanı Yılmaz Demir, genç organizatör Enes Furkan Bilgiçli tarafından düzenlenen Global Star Awards ödüllerinde "yılın iş adamı ödülüne layık görül. Yılmaz, İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Kuğu Gölü İstanbul'da düzenlenen gecede ödülünü aldı.

Yılmaz Demir'e yılın iş insanı ödülü

Başarılı İş İnsanı Yılmaz Demir, ülkeler arası kurduğuu köprüler sayesinde Türk işletme sahiblerine Avrupa ve Afrika ülkelerinin kapılarını aralamaya devam ediyor.
Türkiye’deki üretim sektörünün her alanında üretilen ürünlerin dünya pazarında tanıtan ve ihracata yönlendiren iş insanı Yılmaz Demir, yürüttüğü başarılı projelerle yılın iş insanı ödülüne layık görüldü.
İş insanı Yılmaz, başarılı organizatör Enes Furkan Bilgiçli tarafından düzenlenen ve sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu ile Özge Ulusoy'un yaptığı Global Star Awards ödülleri gecesinde "yılın iş adamı" ödülünü aldı.

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Kuğu Gölü İstanbul'da düzenlenen gecede, sanat, siyaset, medya, magazin ve cemiyet dünyası bir araya geldi.

Muhteşem gecede ödülünü alan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Avrupa'da yaşadığını ve son iki yıldır Türkiye'de yatırım yaptığını söyledi.

Türkiye, Afrika ve Avrupa arasında iş insanlarına yönelik bir köprü kurduğunu anlatan Yılmaz, "Türkiye'de çok güzel ürünlerimiz var, bunları pazarlıyorum. Şu anda Afrika'ya yönelik yeni projeler geliştiriyorum. Böyle bir geceyi düzenlediği için Enes Bey'e çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Bu Türkiye'de aldığım ilk ödül olacak.Fransa ve Lüksemburg'da ödüllerim var. Çok heyecnlıyım. Bu gece ödül alan diğer bütün katılımcıları tebrik ediyor, organizyon heyetine de teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Aldığı ödülde çalışma arkadaşlarının büyük emeği olduğunu aktaran Yılmaz, Türkiye'de yaptığı yatırımlar ile İtalya'da kurduğu şirket ve Afrika'da yaptığı başarılı yatırımlar ve çalışmalardan dolayı bu ödüle layık görüldüğünü sözlerine ekledi.

 

AdminAdmin