GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-06-2021 15:44   Güncelleme : 27-06-2021 15:44

Yenibaşlar köyünün geçiş sorunu masaya yatırıldı

Bingöl-Erzurum kara yolunun 20. kilometresinde bulunan ve yolun ikiye ayırdığı Yenibaşlar köyünde, vatandaşlar yolun karşısına geçmek için akla karayı seçiyor

Yenibaşlar köyünün geçiş sorunu masaya yatırıldı

  Bingöl-Erzurum kara yolunun 20. kilometresinde bulunan ve yolun ikiye ayırdığı Yenibaşlar köyünde yaşayan vatandaşlar, transit geçişler yüzünden yolun karşısına geçmekte güçlük çekiyor. Şimdiye kadar yolun karşısına geçmeye çalışan çok sayıda köylüye mezar olan yolda, alternatif geçişler bulunması için çözüm arayışları sürüyor.

Bu kapsamda Vali Kadir Ekinci, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile Yenibaşlar köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Bingöl İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ve Yenibaşlar köyü sakinleri katıldı.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’ın yapmış olduğu sunumda, köy sakinlerinin talepleri doğrultusunda ‘Yenibaşlar Köy Geçişi’nde yapılacak alternatif proje çalışmaları değerlendirildi.

Toplantı sonunda köy sakinleri söz alarak sunulan alternatif proje çalışmaları hakkında sorun, talep ve çözüm önerilerini dile getirdi.

AdminAdmin