SPOR
Giriş Tarihi : 14-06-2021 18:29   Güncelleme : 14-06-2021 19:08

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışmaları sona erdi

Bingöl Yolçatı Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan "Yamaç Paraşütü Hedef Yarışları" düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışmaları sona erdi

Bingöl'de düzenlenen Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yamaç Paraşütü Hedef Yarışmaları sona erdi.

Bingöl Valiliği kordinasyonunda, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile Bingöl Belediyesi, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Yolçatı Kayak Tesislerinde düzenlenen yarışmaya, Türkiye'nin değişik kentlerinden 47 yamaç paraşütü pilotu katıldı.

11-13 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen yarışma, bin 800 rakımlı kayak pisti tepesinden dün yapılan uçuşlarla sona erdi.

Renkli görüntülere sahne olan yamaç paraşütü yarışmlarının sonunda, Kadınlar kategorisinde Erzincan'dan Kübra Cengiz birinci, Mardin'den İrem Pulat ikinci ve Pınar Çakır üçüncü oldu.

Genel klasman kategörisinde de Malatya'dan Mücahit Safa Yıldız birinci, Adana'dan Soner Coşkun ikinci, Kayseri'den Yasin Gülünay üçüncü olurken, Kulüpler kategorisinde ise Elazığ Sportif Havaclık Kulübü birinci, Erzincan Üzümlü Spor Kulubü ikinci, Malatya Sportif Havacılık Kulübü üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren sporcu ve kulüplere ödül verilmesi için tören düzenlendi.

Tören, Hava Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Saim Yılmaz, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Ali Rıza Akarca ve Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Gökmen Kılıçarslan'ın dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

 

AdminAdmin