GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 17:04

Vali Usta, KYK yurtlarında barınan üniversite öğrencilerinin sorunlarını dinledi

Bingöl Valisi Ahmet Ahmet Usta, Bingöl Üniversitesinde okuyan ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında barınan üniversite öğrencilerini ziyaret ederek, sorunları ve taleplerini yerinde dinledi.

Vali Usta, KYK yurtlarında barınan üniversite öğrencilerinin sorunlarını dinledi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu, Mürsel Paşa Erkek Öğrenci Yurdu ve Bingöl Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Yurt yiyaretlerinde Vali Usta’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Zülküf Koçinkağ ve yurt müdürleri eşlik etti.

İlk ziyaretini Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Vali Usta, burada kalan öğrencilerle bir süre sohbet etti, ardından yurt binalarını gezerek, odalar, sosyal aktivite bölümleri, yemekhane ve bireysel ve toplu kullanım alanlarında incelemelerde bulundu.

Daha sonra Mürsel Paşa Erkek Öğrenci Yurduna geçen Usta, yaptığı incelemelerin ardından öğrencilerle bir araya gelerek sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti, sorunları ve talepleri dinledi.

Vali Usta, son olarak Bingöl Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Yurt yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Vali Usta, akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'ndan yurtlarda kalan öğrencilere sunulan hizmetler, kapasite durumu ve uygulanan projeler ile ilgili bilgiler alan Vali Usta, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

AdminAdmin