GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2021 17:14   Güncelleme : 31-12-2021 17:14

Vali Ekinci'nin yenil yıl mesajı: 'Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır"

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, yeni takvim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeni yılın Bingöl'e ve tüm insanlığa hayır ve bereket getirmesini diledi.

Vali Ekinci'nin yenil yıl mesajı: 'Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, yeni takvim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Ekinci, mesajında, şunları kaydetti:

"Saygıdeğer Bingöllü hemşehrilerim,

Sevinçleri, hüzünleri, acı ve tatlı hatıraları ile gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Öncelikle yeni yılın, Bingöl’ümüze, ülkemize ve tüm insanlığa hayır ve bereket getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Umutların, heyecanların, beklentilerin yeniden dirildiği yeni yılımızın tüm insanlık için merhamet ve adalet yüklü bir yıl olmasını temenni ediyorum.  

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en etkin ve verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

İnşallah 2022 yılında da ilimizin sahip olduğu tüm imkanları ve değerleri kullanarak takip edeceğimiz çalışmalar ve uygulayacağımız projelerle, Bingöl’ün her yönüyle bir marka şehir haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,  tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının aynı hedefler için bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük desteğimizdir.  Bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının Bingöl’ümüze, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık, huzur ve refah getirmesini temenni eder; tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,  sevgilerimi, saygılarımı sunarım."

AdminAdmin