EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-08-2021 15:38   Güncelleme : 04-08-2021 15:38

Vali Ekinci'den sınavlarda başarı gösteren öğrencilere ödül

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, LGS ve YKS’de dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti. Başarıdan dolayı öğrencileri kutlayan Ekinci, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Vali Ekinci'den sınavlarda başarı gösteren öğrencilere ödül

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş sınavlarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile 2021 LGS sınavında 493 puanla il birinci olan 100. Yıl Ortaokulu öğrencisi Cumali Demir,  YKS sayısal puan türünde il birincisi ve Türkiye 1800’üncüsü olan TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi öğrencisi Nisa Acar ve TYT puan türünde il birincisi ve Türkiye 642’ncisi olan aynı okul öğrencisi Muhammed Koca, YKS sözel puan türünde il birincisi ve Türkiye 830’uncusu olan Cumhuriyet Kız Anadolu İHL öğrencisi Eymen Bürkek ve YKS eşit ağırlık puan türünde il birincisi ve Türkiye 1552’ncisi olan aynı okul öğrencisi Merve Bekiroğulları'nı makamında kabul etti.

Başarılı öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ekinci, öğrencileri tebrik ederek, "Sizler Türkiyemizin aydınlık yarınlarısınız, geleceğimizin teminatısınız. Sizlerle gurur duyuyoruz." dedi.

Vali Ekinci, öğrencileri tek tek tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

AdminAdmin