SAĞLIK
Giriş Tarihi : 18-08-2021 15:14   Güncelleme : 18-08-2021 15:40

Vali Ekinci'den sağlık çalışanlarına destek

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, salgın sürecinde vatandaşların sağlığı için yoğun mesai harcayan ve şimdi de salgına karşı toplumsal bağışıklık için köy köy ev ev gezerek aşı çalışmalarını yürüten sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, aşı çadırını ziyaret etti

Vali Ekinci'den sağlık çalışanlarına destek

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Yenişehir Mahallesi Genç Caddesi Ziraat Bankası önünde kurulan Kovid-19 Aşı çadırını ziyaret etti.

Burada İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu’dan aşı çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ekinci, sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

Vali Ekinci, aşı çalışmaları kapsamında yoğun çaba sarf eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, daha etkin sonuçlar için bütün vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Vatandaşları hastanelerde, aile sağlığı merkezlerinde ve mobil aşı noktalarında randevusuz aşı olabileceklerini hatırlatan Ekinci, "İlimiz genelinde çok yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Daha etkin sonuçlar almak için tüm hemşehrilerimden ertelemeden aşılarını olmalarını istiyorum." dedi.

AdminAdmin