GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-03-2022 12:43

Vali Ekinci, Sarıçiçek sakinlerini dinledi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, merkeze bağlı Sarıçiçek köyü muhtarı Ahmet Aslan ve köylülerle bir araya geldi. Vali Ekinci, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Ekinci, Sarıçiçek sakinlerini dinledi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, merkez ilçeye bağlı Sarıçiçek köyü sakinleri ile bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, Milli Emlak Müdürü İrfan Dağtekin, İl Genel Meclis Üyeleri ile Sarıçiçek Köyü Muhtarı Ahmet Aslan ve köy sakinleri katıldı.

Sarıçiçek köyüne ait sorunların ve taleplerin ele alınarak değerlendirildiği toplantı, köy muhtarı Ahmet Aslan ve köy sakinlerinin söz alarak sorun ve talepleri ifade etmesi ile başladı.

Köy muhtarı ve sakinlerini dinleyen ve her konuyla ilgili ayrı ayrı notlar alan Vali Ekinci, toplantı sonunda yaptığı değerlendirme konuşmasında, şunları söyledi:

“"Vatandaşla Buluşma/Halk Toplantıları kapsamında düzenlediğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün bir araya gelme amacımız merkez Sarıçiçek köyümüzün sorunlarını masaya yatırmak, talepleri imkanlar ölçüsünde değerlendirmek ve hep birlikte çözüm önerileri geliştirmektir. Siz değerli köy sakinlerimizden farklı görüş, öneri ve talepler dinledik. Katkılarınız için teşekkür ediyorum. Kurum müdürlerimizle birlikte notlarımız aldık. Talep ve sorunların her birinin önem sırasına göre değerlendirileceğini belirtmek isterim.

Devletimiz vatandaşının sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını gidermek için 7/24 işinin başında ve ilin en ücra köşesine kadar vatandaşına hizmet sunmanın gayret ve çabası içindedir."

Toplantı sonunda köy muhtarı Ahmet Aslan ve köy sakinleri, köyün sorunlarını ve taleplerini etraflıca izah etme ve doğrudan ilgili kurumlara aktarma fırsatını sunduğu için Vali Ekinci’ye teşekkür etti.

AdminAdmin