GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2023 13:36

Uyuşturucu tacirleri 'Kıskaç'a alındı

Bingöl Emniyet ve Jandarma ekiplerince, uyuşturucu satıcılarına yönelik "Kıskaç" operasyonu yapıldı. 23-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonda, 20 kilo 544 gram uyuşturucu ve çok sayıda gümrük kaçağı tütün ve tütün mamulleri ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirleri 'Kıskaç'a alındı

Bingöl'de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 20 kilo 544 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 23-30 Ekim tarihlerinde il genelinde ve 24 Ekim'de de ülke genelinde eş zamanlı olarak “Kıskaç" operasyonu gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyonda, 60 kilogram kıyılmış tütün, 6 bin 200 dolu makaron, 88 bin boş makaron, 2 kompresör, 2 yedek kompresör motoru, sigara dolum makinası, 90 paket sigara kâğıdı, 3000 şeffaf kilitli poşet ele geçirildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalarda ise 20 kilo 544 gram uyuşturucu, 49 kök kenevir ile 130 kök skunk, tabanca ve ruhsatsız  av tüfeği ele geçirildi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yaptığı açıklamada, polis ve jandarmayı tebrik ederek, "Siz değerli Bingöl halkımızın da destekleriyle uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyoruz. İnşallah uyuşturucuyu Bingöl’ün gündeminden çıkarıp çocuklarımızı ve gençlerimizi bu illetten kurtaracağız. Canla başla çalışan arkadaşlarıma ve destekleri için Bingöllü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Emin olun uyuşturucuyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." dedi.

AdminAdmin