GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2023 20:33   Güncelleme : 12-01-2023 21:22

Tüm Engelliler Derneği'nden özel bireylere kıyafet yardımı

Merkezi Ankara'da bulunan Tüm Engelliler Derneği, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Dernek Genel Başkanı İsa Altıntaş, son olarak Bingöl'de 2 akülü araç, 5 tekerlekli sandalye ve 10 aileye kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi.

Tüm Engelliler Derneği'nden özel bireylere kıyafet yardımı

Merkezi Ankara'da olan Tüm Engelliler Derneği, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Tüm Engelliler Derneği Genel Başkanı İsa Altıntaş, yaptığı açıklamada, Bingöl'de 2 akülü araç, 5 tekerlekli sandalye ve 10 aileye kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi.

Daha önce de Bingöl'de 4'ü akülü olmak üzere toplam 13 engelli aracı dağıttıklarını hatırlatan Altındaş, son olarak Türkiye genelinde 3 akülü araba, 7 tekerlekli sandalye, 30 engeli bireye giyim, 2 engeli aileye de çamaşır makinası hediye ettiklerini bildirdi.

Genel Başkan Altıntaş, son yardımları yardımları İstanbul, Bingöl, Kocaeli, Rize ve Elazığ'daki engelli aillerlere ulaştırdıklarını belirterek, "2014 yılından beri derneğimiz faaliyet gösteriyor. Ulaşılamayan engellilere ulaşmak istiyoruz. Son yardımların temin edilmesinde ve dağıtılmasında emeği geçen ve ismini açıklamak istemeyen değerli Kocaeli Milletvekilimize, ev ziyaretlerimize eşlik eden MHP Bingöl İl Başkanımız Sayın Osman Baran'a ve Türk Kızılay Bingöl Şubesi'ne teşekkür ederiz.

Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Sayın Adnan Pala'ya, yine isminin açıklanmasını istemeyen AK Parti milletvekiline ve Tüm Engelliler Genel Başkan Yardımcımız aydın Albayrak'a maddi manevi yardımlarından dolayı teşekürlerimizi ediyoruz. Çok değerli hayırseverlerimizin bağış ve destekleriyle engelli kardeşlerimizin yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin