GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-01-2023 13:34

Bingöl Sağlık Müdürü Veysel Tosun göreve başladı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne atanan kardiyoloji uzmanı Dr. Veysel Tosun, görevine başladı

Bingöl Sağlık Müdürü Veysel Tosun göreve başladı

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne atanan kardiyoloji uzmanı Dr. Veysel Tosun, Bingöl'e gelerek görevine başladı.

Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu’nun İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılmasının ardından Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabip Yardımcısı Uzm. Dr. Veysel Tosun, il müdürlüğü görevine başladı.

Dr. Veysel Tosun, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışma ve katkılarından dolayı önceki İl Müdürü Gündoğdu’yea ve İl Sağlık Müdürlüğü ile bağlı birim/kurum yöneticilerine teşekkür ederek, bu atamanın hayırlı olmasını diledi.

 

Uzm. Dr. Veysel Tosun Kimdir?

1983 Elazığ Palu doğumlu. İlk ve orta ve lise öğrenimini Kovancılar'da tamamladı. Yükseköğrenimini ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. 2011 yılı Ekim ayında ilk görev yeri Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi oldu. Burada Pratisyen Acil Hekimi olarak 6 ay görev yaptı.

2012'de Akdeniz Üniversitesi'nde Kardiyoloji ihtisasını yaptı. Dört yılın sonunda, 2016'da Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak göreve başladı. Burada Başhekim Yardımcılığı ve Başhekim Vekilliği görevlerinde bulundu.

Buradaki görevi devam ederken, Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

AdminAdmin