GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2022 19:32   Güncelleme : 05-12-2022 19:55

Tüm Engelliler Derneğinden 13 engelli aracı

Karlıova Tüm Engelliler Derneği, ilçeye bağlı köylerde yaşayan 13 fiziksel engellinin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. Dernek Başkanı İsa Altıntaş, yürümede zorluk çeken hastalara, 4'ü akülü olmak üzere toplam 13 engelli aracı dağıttıklarını bildirdi.

Tüm Engelliler Derneğinden 13 engelli aracı

Karlıova’da faaliyet gösteren Tüm Engelliler Derneği köylerde bulunan hastalara akülü ve tekerlekli sandalye hediye etmeye devam ediyor.

Tüm Engelliler Derneği Başkanı İsa Altıntaş, yaptığı açıklamada, 2014 yılında kurulduğunu belirterek, o günden beri ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

 Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engellilerin sadece bir gün değil her gün yanlarında olduklarını anlatan Altıntaş, ismini açıklamak istemeyen bir hayırsever tarafından kendilerine 4 akülü sandalye ve 9 tekerlekli sandalye bağışlandığını belirtti.

Altındaş, bağışlanan engelli araçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade ederek, kendilerine maddi ve manevi yardımda bulunanlara teşekkür etti.

 Engellilerin yardıma değil, şefkate muhtaç olduğunun altını çizen Altıntaş, "Engeli kardeşlerimize hediyelerini sunmamız  sırasında  bizlere yardımcı olan arkadaşlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karlıova’nın birçok köyünde başta Yiğitler köyü olmak üzere ve Bingöl merkezde toplam 11 araba teslim  edildi. 2 tanesini İzmit Derince ilçesinde olan engeli kardeşlerimize ulaştırdık. 3 tane tekerlekli sandalyeyi de İstanbul Sancaktepe bölgesinde olan engelli kardeşlerimize ulaştırdık. Rabbim engelli kardeşlerimizin gönüllerine dokunmayı herkese nasip etsin. 3 Aralık'ta engelliler gününde tüm ekip arkadaşlarmizla her il ve ilçelerde hasbihal ederek gönüllere dokunduk. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

AdminAdmin