YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2022 20:19

GİBS Derneği Başkanı Korkut, güven tazeledi

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyuran Genç İçin Bir Saat Derneği (GİBS) Başkanı Anıl Korkut, gerçekleştirilen olağanüstü kongrede yeniden başkan seçildi.

GİBS Derneği Başkanı Korkut, güven tazeledi

Genç İçin Bir Saat Derneği (GİBS) Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Dernek binasında düzenlenen kongrede, tek liste ile seçime giren mevcut başkan Anıl Korkut, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Başkan Korkut, kongreyle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Dernek olarak olağanüstü genel kurulumuzu yaptık. İlimize, ilçemize ve derneğimize hayırlı olsun. Onların teveccühü ile görevimize devam edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederim. 2019 yılında gönüllü olarak bir araya gelip 2020 yılında aldığımız kararla dernek kurmaya karar verdik. Kısa sürede yaptığımız çalışmalar ile ilçemizi yerel ve ulusal da en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Üyelik çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Kadın kolları grubumuzu oluşturduk. Dernek faaliyetlerimiz içerisinde gruplara ayrılıp kimin hangi konuda başarısı varsa o koldan ilerlemesini hedefledik. 2023 yılında çok daha iyi çalışmalar yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle ağırlık eğitim alanına vereceğiz. Yeni yönetimimiz ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Tekrardan hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

AdminAdmin