GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2024 18:10

Tüm Engeliler Derneği ihtiyaç sahiplerine dokunmaya devam ediyor

Tüm Engelliler Derneği Başkanı İsa Altıntaş, "sevgi varsa engel yoktur" sloganıyla Ramazan ayında başlattıkları kampanya ile 9 yürüme engeli vatandaşa tekerlekli sandalye, bir engelliye de akülü araba temin edildiğini söyledi. Dernek Başkanı İsa Altıntaş, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Tüm Engeliler Derneği ihtiyaç sahiplerine dokunmaya devam ediyor

Tüm Engelliler Derneği, 10 fiziksel engelli bireyin tekerlekli sandalye ve akülü araba ihtiyacını giderdi.

Tüm Engelliler Derneği Başkanı İsa Altıntaş, engelli bireyler için Ramazan ayında "Sevgi varsa engell yoktur" sloganıyla akülü araba ve tekerlekli sandalye temin edilmesi için kampanya başlattıklarını bildirdi.

Kampanyaya yoğun ilgi gösterildiğini anlatan Altıntaş, bu sayede 9 ihtiyaç sahibini tekerlekli sanalyeye, 1 kişiyi de akülü arabaya kavuşturduklarnı söyledi.

Başkan Altıntaş, şunları kaydetti.

"Mübarek Ramazan ayında engelli kardeşlerimize manuel tekerlekli sandalyeler ve akülü araba almak için 'Sevgi varsa engell yoktur' şiarıyla kampanya başlattık. Kampanya kapsamında temin edilen 9 tekerlekli sandalye ve bir akülü araba ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiştir. Bingöl genelinde engelli kardeşlerimize  hediye almaya ve hayra vesile olan ismini açıklamak istemeyen AK Partili 2 milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Bu arada hediyelerin dağıtımı esnasında bize destek olan Bingöl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı polis ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca engellilerin haklarını anayasal güvence altına alınması konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a  teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile tüm İslam alemin mübarek Ramazan Bayramımız tebrik ediyoruz. Filistin'deki din kardeşlerimizi unutmadık unutmayacağız tüm engellilerin duası sizinle birlikte olsun." 

AdminAdmin