GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-04-2024 22:06

SEYFAN-DER Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Gözeler oldu

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen SEYFAN-DER Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. Yoğun ilgi gören ve 9 takımın mücadele ettiği turnuvada, Gözeler köyü takımı şampiyon oldu.

SEYFAN-DER Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Gözeler oldu

Seyfan Kültür Sanat Kalkınma ve Dayanışma Derneği (SEYFAN-DER) tarafından her yıl Ramzan ayında düzenlenen Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası'nın  sona erdi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen turnuvaya 9 takım katıldı. Eleme usulü ile gerçekleştirilen turnuvada takımların kıyasıya mücadele etti.

Turnuvada bütün rakiplerini eleyen Gözeler, final maçında Gökçeli ile karşılaştı. Karşılaşmayı kazanan Gözeler, turnuvanın şampiyonu oldu.
SEYFAN -DER Başkanı Nurettin Gende, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, şampiyon takımı tebrik ederek, turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür etti.

Gende, şunları kaydetti.

"Bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan çalışan birliğine ve motivasyonuna önem vererek, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan yönetim kurulu üyelerimize, turnuva ve öncesindeki hazırlık süreci boyunca bizi yalnız bırakmayan turnuva komisyonuna, takım sorumlularına, Ramazan ayının yoğunluklarına rağmen bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olan gençlere destek olan taraftara, tüm turnuva boyunca büyük emek harcayan takım oyuncularımıza, bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan değerli hakemlerimize, Tüm basın camiamıza ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.”

AdminAdmin