GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-10-2022 13:16   Güncelleme : 30-10-2022 15:22

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Bingöl'de incelemelerde bulundu

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Bingöl'e geldi. Bakan Muş'un ziyaretine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek eşlik ediyor.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Bingöl'de incelemelerde bulundu

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

Bakan Muş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek ile Ankara'dan uçakla Muş Havalimanı'na indi. Buradan kara yolu ile seyahatine devam eden Bakan Muş, Bingöl'ün Solhan ilçesinde belediye başkanlığını ziyaret etti. Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Muş, ilçe esnafını ziyareti etti, bir kahvehanede çay içerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Solhan ziyaretinin ardından Bingöl'e geçen Bakan Muş, Vali Kadir Ekinci ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Bakan Muş ve beraberindekiler, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nda (BİNTSO) düzenlenen İş İnsanları İstişare Toplantısına katılarak, iş insanlarının talep ve önerilerini dinledi.

BİNTSO'daki toplantıya, Bakan Mehmet Muş'un yanı sıra, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, BİNTSO Meclis Başkanı Doğan Koç ve iş insanları katıldı.

Bakan Muş, daha sonra sırasıyla Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı ile Bingöl Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğini ziyaret edecek.

AdminAdmin