KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-07-2021 15:43   Güncelleme : 29-07-2021 16:40

THOF Başkan adayı Doç. Doğan'dan Başkan Arıkan'a ziyaret

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Türkiye Halkoyunları Federasyonu (THOF) başkan adayı Doç. Dr. Pınar Karacan Doğan ve beraberindeki kabul etti

THOF Başkan adayı Doç. Doğan'dan Başkan Arıkan'a ziyaret

Türkiye Halkoyunları Federasyonu (THOF) başkan adayı Doç. Dr. Pınar Karacan Doğan ve beraberindeki heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

İlk olarak Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret eden heyet, federasyon seçim süreciyle ilgili bilgi paylaşımında bulundu, bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Arıkan, ziyaretten duyduğu memnuniyet belirterek, halkoyunlarını önemsediklerini ve bu alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla yakın temasları olduğunu aktardı.

Halkoyunlarının geliştirilmesi için her türlü katkı ve desteği sunduklarını, bunun gelecekte de artarak devam edeceğini dile getiren  Arıkan, "Bingöl’de bu alanda sorumluluk üstlenen kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Yıllarca birlikte bu alanda hizmetlerimiz oldu. Onlarla birlikte yürüdüğünüz yolda her türlü destek ve işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmek istiyor, çıktığınız yolda başarılar diliyorum." diye konuştu.

THOF Başkan adayı Doç. Doğan da halkoyunlarının, kültürel faaliyetlerin mihenk taşı ve hayatımızın vazgeçilmez rengi olduğunu ifade etti.

Göreve gelmeleri helinde yeni projeler ve etkinliklerle halkoyunlarına yeni bir soluk kazandıracaklarını savunan Doğan, "Amacımız, halkoyunlarının geliştirilmesi ve bu alanda verilen emeklerin karşılık bulmasının sağlanmasıdır. Üretken, yenilik ve gelişim odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket ediyor ve göreve gelmemizin akabinde bunu gerek kültürel faaliyetlerimize, gerekse sahaya güçlü şekilde yansıtmak istiyoruz. Bu hususta iletişim kanallarımızı güçlü tutmak, yönetim kademelerinin her türlüsüyle işbirliği sağlamak ve bunu halkoyunlarımız açısından bir katma değere dönüştürmek temel felsefemiz olacağını vurgulamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

THOF başkan adayı Doç. Dr. Pınar Karacan Doğan ve beraberindekiler, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yunus Bulmuş’u makamında ziyaret etti, ardından Bingöl Halkoyunlarına büyük emekleri olan merhum Ahmet Caf’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Son olarak kulüp başkanlarıyla bir araya gelen heyet, Bingöl proramını tamamlayıp Elazığ'a geçti.

AdminAdmin