SAĞLIK
Giriş Tarihi : 16-03-2022 18:51   Güncelleme : 16-03-2022 19:19

Sağlıkta kadro heyecanı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor

Sağlık Bakanlığının 10 bin personel ve 10 bin işçi alımı başvuruları başladı. İşçi alımı İŞKUR esube.iskur.gov.tr sayfası üzerinden, personel alımı tercihleri ise ÖSYM AİS sayfası üzerinden gerçekleştiriliyor. Toplam 20 bin kişi istihdam edilecek, bunun 5 bin 175'i hemşire, 4 bin 32'i temizlik görevlisi olacak.

Sağlıkta kadro heyecanı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor


Cumhurbaşkanlığı tarafından açıktan atama izni verilen toplam 10.000 sürekli işçi kadroları için başvurular başladı.

Bingöl İl Sağlık Müdürülüğünden yapılan açıklamada, 10 bin kişilik işçi kadrosuna 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaş arası vatandaşların müracaat edebileceği bildirildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"İşçi alımı ilanına Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresinden ulaşabilecek ve başvurular 15-21 Mart tarihlerinde bu adres üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. 

Bakanlığın ihtiyaç duyduğu hizmet türleri ve mesleklerde alımlar il düzeyinde karşılanacak ve başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak.

Sürekli işçi alımı ile ilgili açıklamalar ve ilan metni https://yhgm.saglik.gov.tr/ sayfasına yüklenmiştir.

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.
Vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunulmasında önemli katkılar sağlayacak olan atamalar ülkemize, ilimize ve sağlık camiamıza hayırlı olsun."
 

AdminAdmin