GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 16:19   Güncelleme : 02-12-2022 16:52

Renksiz okul duvarları sanatçı öğretmenlerle hayat buluyor

Bingöl'de görev yapan görsel sanatlar öğretmenleri, okul bahçelerindeki renksiz duvarlarda boya çalışmayı yaptı. Göltepesi Köyü Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Beyhan Korkulutaş ile Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Korkulutaş, okul duvarlarına renkli görünüm kazandırdı.

Renksiz okul duvarları sanatçı öğretmenlerle hayat buluyor

Bingöl Merkez Göltepesi Köyü Ortaokulu Görsel Sanatlar Ögretmeni Beyhan Korkulutaş, Bingöl'deki okul duvarlarına renk katmaya devam ediyor.

Görev yaptığı okulun duvarlarını çeşitli şekillerle süsleyerek, öğrencilerin güzel bir ortamda eğitim öğretim görmesini sağlayan Beyhan Korkulutaş, bu sefer Bingöl merkez İnönü Mahallesi'ndeki Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu idarecilerinin renksiz bahçe duvarlarını boyama teklifine duyarsız kalmadı.

Gönüllü olarak kolları sıvayan Korkulutaş, bu okulda görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Fatma Korkulutaş, Okul Müdürü Osman Bozağaç ve müdür yardımcısı Zülküf Arslangiray'ın yardımıyla Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu bahçesindeki renksiz duvar ile bahçe içerisindeki elektrik trafosu duvarlarını süsledi.

Mesleğini severek yaptığını anlatan Görsel sanatlar Öğretmeni Beyhan Korkulutaş, duvarları boyarken hem eğlendiğini hem de çocuklara güzel bir ortam hazırladığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Korkulutaş, "Görsel sanatlar öğretmeni olarak gönüllü bir şekilde elimden geldiğince Bingöl'e, Bingöl’deki okullara renk katmaya çalışıyorum. Bu sefer Sultan Abdülmahit Han Ortaokulu bahçesine renk kattık." dedi.

AdminAdmin